Home · Code 95

De na scholing kent vele verschillende modules, echter hebben wij uit deze modules een selectie gemaakt van de meest relevante onderwerpen voor de betreffende chauffeurs. Deze onderwerpen hebben we hieronder weergegeven, de onderwerpen kunnen worden aangeboden volgens het E-learning programma.

Om de chauffeurs zo min mogelijk in de schoolbanken te laten zitten bieden wij het zogenaamde E-Learning programma aan. Hierbij dienen de chauffeurs een deel van iedere module thuis of onderweg via internet te verrichten. Het voordeel hiervan is dat wij op deze manier in een dag twee modules kunnen behandelen tijdens de klassikale lessen. Bij deze aanpak is de chauffeur meer inzetbaar voor de werkgever.
De enige beperking hierbij is dat de chauffeur/cursist het E-learning programma binnen een termijn van 10 dagen voorafgaand aan de klassikale of praktijkles dient te volgen. Wanneer dit niet het geval is kunnen zij de overige lesstof niet volgen. Uiteraard wordt dit programma vanuit onze kant gecoacht en nauwlettend in de gaten gehouden.

Een volledige nascholingscursus betreft:
5 modules waarvan 4 theorie modules en 1 praktijk module.
De modules voor de nascholing zijn als volgt opgebouwd.
Theorie modules: 3,5 uur E-learning + 3,5 uur klassikaal.
Praktijk modules: 4,5 uur E-learning + 2,5 uur rijden.

Het is, zoals eerder aangegeven, mogelijk de klassikale lesdelen van twee theorie modules op één dag te plannen. De chauffeur doet dan eerst 2 x 3,5 uur E-learning en neemt hierna 2 x 3,5 uur deel aan de klassikale les. Na afloopt heeft hij in dit geval 14 uur na scholing gerealiseerd.

De 3,5 uur klassikale theorie per module is ook te volgen in de avond uren. ( 18.30 uur tot 22.00 uur )

In het onderstaande overzicht is te zien welke modules wij aanbieden volgens het E-learning programma gericht op de nascholing van de vakbekwaamheid code 95.

- Module 1 - U45-1; Verhoging Verkeersveiligheid (Professioneel rijden / verkeersveiligheid)
- Module 2 - U14; Naam en Faam (Sociale en Communicatieve vaardigheden)
- Module 3 - W01; Praktijk ; Het Nieuwe Rijden HNR
- Module 4 - U45-2; Lading Zekeren (Gezondheid / (arbo) veiligheid / veilig lading vervoeren)
- Module 5 - U45-3; Wet- en Regelgeving (Rij- en rusttijden / digitale tachograaf)

Wij bieden voor de nascholing zowel het gehele pakket als losse modules aan.
De kosten voor het totaal pakket van de nascholing (35uur) zijn € 725,00 per persoon Excl. BTW. En € 20,00 registratiekosten per module
Indien u losse modules wilt volgen omdat bijvoorbeeld de betreffende chauffeurs al een of meerdere modules hebben gevolgd is dit natuurlijk ook mogelijk, de prijs is dan op aanvraag.